OM OSS

Varmt välkommen till Beauty Spot Clinic Gefle


Beauty spot Clinic är en exklusiv skönhetsklinik inriktad på estetiska injektioner och hudvårdsbehandlingarHösten 2019 slog Beauty spot Clinic upp dörren och är idag en av Gävles främsta kliniker.

Hos oss kan du känna dig trygg och välkommen från första stund. Vi erbjuder högkvalitativa behandlingar med fokus på personligt bemötande och naturliga och hållbara resultat.


Vi på Beauty spot Clinic vill alltid ligga i framkant och går fortlöpande på utbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar och avancerad hudvård. Detta för att kunna erbjuda våra kunder det senaste inom nya behandlingsmetoder samt för att hålla oss uppdaterade för en hög och säker standard på alla våra behandlingar. Vi skräddarsyr alltid behandling efter vilken kund vi har framför oss utifrån utgångsläge, önskemål och förutsättning. Vi strävar alltid för att lyfta personlig skönhet där vi inte vill förändra utan förbättra och framhäva unika sidor och drag. 


På kliniken träffar du Matilda som är legitimerade sjuksköterska sedan 2018. Matilda är även utbildad hud- och spaterapeut hos Elisabethskolan och certifierad hos Estetiska injektionsrådet.


Michael är förskrivande läkare till kliniken och är legitimerad sedan 2015.


Behandlingar som vi erbjuder:

Fillers (Restylane)

Botolinumtoxin / Botox

Skinbooster

Trådlyft

Hyalase (borttagning av filler)

Sklerosering


Vi startar alla behandlingar med en konsultation. Är du osäker på vilken behandling som passar bäst för dig eller om du vill ha hjälp med att lägga upp en behandlingsplan bokar du en längre kostnadsfri konsultation där vi ser vad vi kan göra just för dig. För vissa behandlingar kan det vara bekvämt med bedövning och det ingår alltid i priset.


Hos oss kan du betala med SWISH, KORT eller med eget upplägg via KLARNA. Vi innehar behandlingsskadeförsäkring för din trygghet.

Certifieringen stöds av de största aktörerna inom branschen, både kommersiella företag liksom branschorganisationer, föreningar och relevanta yrkessammanslutningar. All medicinskt legitimerad personal välkomnas certifiera sig. Certifieringen innebär en trovärdig kvalitetsstämpel samt erbjuder konsumenten ökad trygghet i valet av behandlare.

Hos oss på Beauty spot Clinic erbjuder vi våra kunder en ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner kronor via Folksam helt kostnadsfritt så att du ska känna dig trygg och säker under och efter din behandling.

Restylane är världens första hyaluronsyrafiller som både är utvecklad och producerad i Sverige. Den har funnits sedan 1996 och är fortfarande den mest använda produkten på marknaden. 

Matilda

Leg. Sjuksköterska

injektionsbehandlare

Michael

Leg. Läkare

Förskrivande läkare till kliniken